زرآبادی، نماینده مردم قزوین در مجلس:
برگزاری جشنوارهها در برندسازی غذاهای سنتی قزوین موثر است
زرآبادی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت:برگزاری جشنوارهها در برندسازی غذاهای سنتی قزوین موثر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین،سیده حمیده زرآبادی در جشنواره بزرگ غذاهای سنتی با اشاره به تاثیرات برگزاری این جشنواره گفت: در این جشنوارههاخانوادهها حضور دارند و ساعتها با موضوع آشپزی در کنار هم هستند و لحظات خوشی را سپری میکنند.
وی افزود: همچنین خانوادهها با حضور در جشنواره یاد شده میتوانند با تکنیکهای آشپزی آشنا شوند و از تجربههای دیگران استفاده کنند که همین برای آن ها آموزش آموزندهای برای طبخ یک غذای سالم است.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برگزاری جشنواره غذاهای سنتی در معرفی و برندسازی غذاهای سنتی قزوین موثرست واین بیانگر اهمیت برپایی جشنوارههاست.
زرآبادی خاطرنشان کرد: در جشنواره غذاهای سنتی 3 استان از اردبیل، زنجان و گیلان حضور دارند و غذاهای بومی و محلی خود را برای قزوینیها به نمایش گذاشتند.
این مسوول اظهار کرد: حضور استانهای دیگر در جشنواره میتواند کمک کند تا مردم بیشتر با غذاهای سنتی و محلی مختلف کشور آشنا شوند و از این غذاهای سالم استفاده کنند.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به هفته فرهنگی قزوین بیان کرد: در این هفته به همت شورا و شهرداری برنامههای خوبی در حال برگزاری است تا قزوین را به شهری شاداب، نزدیکترین مقصد تبدیل کند.
وی از زحمات شهرداری، شورای اسلامی شهر قزوین و همچنین سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین قدردانی کرد.