حسینی، کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت:
صنعت گردشگری با معرفی غذاهای سنتی تقویت میشود
حسینی، کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت گفت:معرفی غذاهای سنتی قزوین در تقویت صنعت گردشگری و رونق اقتصادی این شهر تاریخی موثر است.
به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین،سید وحید حسینی در جشنواره بزرگ غذاهای سنتی افزود:فرهنگ غذای ایران به قدری غنی است که باید بیشتر این غذاها را به مردم شناساند.
وی بیان کرد:معرفی غذاهای سنتی قزوین موجب جذب توریست و تقویت صنعت گردشگری میشود و همین موجبرونق اقتصادی این شهر تاریخی خواهد شد.
کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت با اشاره به جشنواره بزرگ غذاهای سنتی گفت: این جشنواره با کیفیت مطلوبی برگزار شد و غذاهای خوبی توسط شرکتکنندگان طبخ شده بود.
حسینی افزود: قزوین غذاهای سنتی خوشمزهای دارد که از جمله آنها قیمه نثار و دیماج است که باید بیشتر به مردم کشور معرفی شود.
وی خاطرنشان کرد: البته در برنامه دستپخت تلاش کردیم غذاهای قزوین را به مردم بشناسانیم تا آنها این غذاها را برای خانواده طبخ کنند.
کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت با بیان اینکه قیمه نثار جزو دهمین غذای اصلی ایران است، بیان کرد: این غذا در کشور برندسازی شده و غذاهای دیگر قزوین نیز میتواند با تبلیغات بیشتر در کشور برند شود.
وی با اشاره به اهمیت غذا گفت: فرهنگ و زبان مشترک همه دنیا و تنها دلیلی که جنگ به خاطر آن متوقف میشود، غذا است.
حسینی با بیان اینکه غذاها در معرفی فرهنگ موثر هستند، خاطرنشان کرد: در ارتباط با سایر کشورها با معرفی غذاهای مختلف و متنوع میتوان فرهنگ کشور را شناساند.
کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت اظهار کرد: غذاها براساس مزاج، گرمی، سردی و مواد اولیهای که در شهر است، طبخ میشود و معرفی آنها بیانگر شرایط و فرهنگ شهرهاست.