چهارشنبه ۱۳۹۷/۰۶/۰۷

حسینی، کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت:

صنعت گردشگری با معرفی غذاهای سنتی تقویت می‌شود

حسینی، کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت گفت:معرفی غذاهای سنتی قزوین در تقویت صنعت گردشگری و رونق اقتصادی این شهر تاریخی موثر است.

به گزارش روابط عمومی سازمان  فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین،سید وحید حسینی در جشنواره بزرگ غذاهای سنتی افزود:فرهنگ غذای ایران به قدری غنی است که باید بیشتر این غذاها را به مردم شناساند.

وی بیان کرد:معرفی غذاهای سنتی قزوین موجب جذب توریست و تقویت صنعت گردشگری می‌شود و همین موجبرونق اقتصادی این شهر تاریخی خواهد شد.

کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت با اشاره به جشنواره بزرگ غذاهای سنتی گفت: این جشنواره با کیفیت مطلوبی برگزار شد و غذاهای خوبی توسط شرکت‌کنندگان طبخ شده بود.

حسینی افزود: قزوین غذاهای سنتی خوشمزه‌ای دارد که از جمله آنها قیمه نثار و دیماج است که باید بیشتر به مردم کشور معرفی شود.

وی خاطرنشان کرد: البته در برنامه دستپخت تلاش کردیم غذاهای قزوین را به مردم بشناسانیم تا آنها این غذاها را برای خانواده طبخ کنند.

کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت با بیان اینکه قیمه نثار جزو دهمین غذای اصلی ایران است، بیان کرد: این غذا در کشور برندسازی شده و غذاهای دیگر قزوین نیز می‌تواند با تبلیغات بیشتر در کشور برند شود.

وی با اشاره به اهمیت غذا گفت: فرهنگ و زبان مشترک همه دنیا و تنها دلیلی که جنگ به خاطر آن متوقف می‌شود، غذا است.

حسینی با بیان اینکه غذاها در معرفی فرهنگ موثر هستند، خاطرنشان کرد: در ارتباط با سایر کشورها با معرفی غذاهای مختلف و متنوع می‌توان فرهنگ کشور را شناساند.

کارگردان و مجری برنامه آشپزی دستپخت اظهار کرد: غذاها براساس مزاج، گرمی، سردی و مواد اولیه‌ای که در شهر است، طبخ می‌شود و معرفی آنها بیانگر شرایط و فرهنگ شهرهاست.

 

تصاویر مرتبط