شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۰۹

سیده منیره قوامی در جلسه علنی شورا تاکید کرد:

هر اقدامی در جهت اصلاح شبکه فرسوده آبرسانی نیازمند مشارکت شهروندان است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین،دکتر سیده منیره قوامی عضو شورا در جلسه علنی پارلمان محلی، گفت:

‍طبق اداعای رسانه ها در سه ماه اول سال، ۱۴ درصد در میزان طلاق کاهش داشته ایم. به عبارتی نسبت به وضع کشور، وضعیت قزوین مطلوب است اما این نکته نمی‌تواند دلیلی بر عدم کمک شهرداری به طرح ثبت الکترونیکی طلاق ها باشد. مجموعه مدیریت شهری باید نهایت تلاش خود را برای کاهش طلاق در جامعه به کار بندد.

وی افزود: باید مشخص شود که این طرح فقط برای به دست آوردن آمار کاربرد دارد یا برای کاهش میزان طلاق نیز برنامه هایی در قالب این طرح در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری در خصوص نامگذاری معابر به نام شهدا، یادآور شد: اینگونه نامگذاری ها برای یادآوری وجود چنین افراد فداکاری که برای آسایش و آرامش ما جانفشانی کردند، لازم است مورد توجه واقع شود و قرار گرفتن نام این عزیزان در کنار نام قبلی معبر بر روی تابلوی آن کوچه یا خیابان مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

قوامی در خصوص اصلاح شبکه آبرسانی فرسوده شده، گفت: شركت آب و فاضلاب به ازای هر يك كيلومتر اصلاح شبكه بايد در حدود پانصد ميليون تومان هزينه كند. بنابراين براي شانزده كيلومتر اصلاح شبكه در سال، به ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. با توجه به وضعیت اقتصادی کشور و عدم توان دولت در این زمینه؛ اداره آب باید روی مشارکت مردم حساب کند.

وی اضافه کرد: طبق مصوبه هیئت دولت اداره آب برای افزایش آب بها نیاز به اجازه مجلس یا شورای شهر دارد. مجلس شورای اسلامی امسال ۷ درصد به بهای آب اضافه کرد اما این ۷ درصد جوابگوی نیاز های اداره آب نیست و لازم است که شورا نیز در این زمینه کمک کند.

اين عضو شورا در رابطه با تمديد تبصره ٣ براي سال ٩٧ تاكيد كرد: هزينه هاي پرداخت شده صرفا جهت اصلاح شبکه آبرسانی استفاده خواهد شد.

دکتر قوامی در ادامه متذکر شد: انتظار به حق شهروندان از شورا اين است كه در حل مشكلات شهر اقدامات اساسي صورت گيرد. اصلاح شبكه آب يكي از اين اقدامات ضروري است كه لازم است اقدامات لازم صورت گيرد. يكي از اين اقدامات تصويب لايحه تبصره ١٤ است كه مشاركت شهروندان در حل اين مشكل به دنبال خواهد داشت.

وی در پایان یادآور شد: الگوي مصرف آب، ٢٠ متر مكعب در ماه است كه طبق آمار شرکت آب و فاضلاب که در کمیسیون ارائه دادند، ٨٦٪؜ خانوارهاي قزويني زير اين الگو، مصرف دارند كه با اجراي اين تبصره نبايد بيش از ٢٧٪؜ به بهاي آب آنها اضافه شود.

با توجه به بحران آب مي‌توان با اصلاح شبكه از هدر رفت آب كه در اثر فرسودگي شبكه ايجاد مي‌شود جلوگيري کرد. به علاوه امنيت شهروندان ساكن در بافت فرسوده پيامد ديگر اجراي آن است.

تصاویر مرتبط