شنبه ۱۳۹۸/۰۹/۱۶

حق شناس:

ضرورت اولویت بندی اجرای پروژه های شهری در قزوین

با توجه به شرایط اقتصادی شهرداری، پروژه هایی که ضرورت اجرا ندارند از دستور کار حذف شود و اجرای پروژه های مهم در اولویت قرارگیرد.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین؛ محسن حق شناس عضو پارلمان محلی قزوین با بیان این مطلب در جلسه علنی شورا که با دستورکار بررسی و ابلاغ سیاستهای بودجه شهرداری در سال ۹۹ و بررسی پروژه مهر و ماه برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه وضعیت درآمدی شهرداری رو به افول است، باید پروژه های غیرضروری حذف شود، و شرط دقیق تر شدن بودجه و کارها نیز این است که کارهای غیرضروری را کنار بگذاریم و متناسب با شرایط و فضای امروز برنامه ریزی کنیم.

نوی تأکید کرد: بايد کارهای ضروری بر زمین مانده را مدیریت کرد.

حق شناس پیشنهاد داد: طی یک کمیسیون ویژه پروژه های شهری اولویت بندی شود تا در پایان شورای پنجم کارنامه عملیاتی تمام شده از طرح ها را ارائه کنیم.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین همچنین در خصوص واقعی شدن بودجه شهرداری قزوین گفت: شهرداری می خواهد حباب چندساله بودجه را واقعی کند؛ چراکه این اقدام به نفع شهر و شهروندان و شهرداری خواهد بود.

وی تأکید کرد: باید قبل از ایجاد تعهد، درآمد را محاسبه و همزمان تخصیص ها و صورت وضعیت ها راکنترل کرد.

حق شناس در بخش دیگری از سخنانش در خصوص موضوع پسماند نیز گفت: ۴۰ درصد سهام شرکت نصر محمدآباد و زمین آن متعلق به شهرداری است؛ اما چرا نباید مدیریت شهری اطلاعاتی از حساب‌های مالی آن داشته باشد؟.

این عضو پارلمان محلی قزوین خاطرنشان کرد: دپوی پسماندهای صنعتی در لندفیل این شرکت نیز از جمله موضوعاتی است که باید بررسی شود.

عضو پارلمان محلی قزوین همچنین با اشاره به نگرانی باغداران در خصوص سد لاستیکی روی رودخانه باراجین گفت: سال گذشته شهردار در اقدامی مناسب برای خرید دو حلقه چاه سلیمی و حاجی بابایی اقدام کرد؛ اما این طرح در میانه راه بر زمین ماند و به نتیجه نرسید؛ در حالی که در شرایط فعلی موثرترین روش برای آبیاری باغ ها به شمار می رود.

حق شناس، برنامه ریزی برای خرید این دو چاه را در بودجه سال آینده شهرداری خواستار شد و تأکید کرد: باید با برگزاری جلساتی با حضور باغداران، نسبت به رفع نگرانی آنان در خصوص احداث سد لاستیکی اقدام شود.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین، همچنین در بخش ديگري از این جلسه در خصوص تعیین تکلیف پروژه مهر و ماه بیان کرد: احداث پارکینگ اقدام خوبی است؛ اما احداث فودکورت در این مجتمع باعث شده تا جذابیت سفر ایجاد شود و شاهد تردد زیاد و هدایت خودرو به این مکان باشیم که این خود نوعی نقض غرض است.

حق شناس، خواستار بررسی دقیق این پروژه و کارشناسی شدن سهم شهرداری و سهم سرمایه گذار در این پروژه مشارکتی شد و گفت: باید پارکینگ ها و فضای تجاری کارشناسی و سهم شهرداری نیز به طور دقیق مشخص شود.

وی با بیان این مطلب که در پروژه های سرمایه گذاری دست شهرداری از محصول پروژه، خالی است. افزود: در این پروژه که درگلوگاه ترافیکی شهر است، با تخلف سرمایه گذار یک طبقه تراکم افزوده شده و سرمایه گذار خارج از مفاد قرارداد عمل کرده است؛ به همین دلیل نباید در پرداخت جریمه سهم ۵۰ درصدی لحاظ شود

/پایان پیام/

تصاویر مرتبط