درافشاني،رئيس سازمان فرهنگي،اجتماعي و ورزشي شهرداري خبر داد؛
اجراي 40 برنامه فرهنگي هنري توسط شهرداري قزوين در نمايشگاه گردشگري تهران
محمد درافشاني،سرپرست سازمان فرهنگي،اجتماعي و ورزشي شهرداري قزوين از اجراي بيش از 40 برنامه فرهنگي هنري توسط شهرداري قزوين در يازدهمين نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي،اجتماعي و ورزشي شهرداري قزوين؛محمد درافشاني با اعلام اين خبر افزود:حضور شهرداري قزوين به عنوان نماينده کهن شهر تاريخي قزوين در يازدهمين نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته تهران و معرفي شايسته قزوين در حوزه جاذبه هاي گردشگري مذهبي،طبيعي و تاريخي،معرفي گردشگري نوين در شهر قزوين مي تواند سهم بسزايي در مقصد گردشگري شدن شهر قزوين داشته باشد.
وي اظهار کرد:شهرداري قزوين با اجراي بيش از 40 برنامه فرهنگي هنري با محوريت معرفي ظرفيت هاي گردشگري مذهبي، طبيعي و تاريخي قزوين،اجراي ورک شاپ هاي زنده،معرفي مکاتب تعزيه و موسيقي کهن شهر تاريخي قزوين،حضور ليدرهاي گردشگري،حضور خان عمو قزوين در غرفه شهرداري قزوين،معرفي سوغات،شيريني ها و غذاهاي سنتي و ... به معرفي شايسته استان قزوين خواهد پرداخت.
درافشاني با بيان اين مطلب که قزوين جايگاه ويژه اي در جاذبه هاي گردشگري و صنايع دستي دارد،گفت:شهرداري قزوين به عنوان نماينده کهن شهر تاريخي قزوين با شعار «مقصد قزوين،دروازه بهشت» با بهره گيري از دکور مناسب هويتي به معرفي شايسته شهر قزوين در اين نمايشگاه مي پردازند.
وي اظهار کرد:70 شرکت خارجي و ??? شرکت داخلي در يازدهمين نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته تهران توانمنديهاي خود را به معرض نمايش ميگذارند.
گفتني است،يازدهمين نمايشگاه گردشگري و صنايع وابسته تهران به مدت ? روز از ? تا ? بهمن ماه از ساعت ?صبح تا ?? در محل نمايشگاه هاي دائمي تهران ميزبان بازديدکنندگان است.