دوشنبه ۱۳۹۴/۰۶/۰۹

نصرتي، شهردار قزوين؛

شهرداران آسيايي بدون اتکا به منابع زيرزميني به اداره شهرها بپردازند

نصرتي شهردار قزوين با اشاره به مهمترين نتايج بدست آمده در پنجمين نشست هيأت اجرايي شهرداران آسيايي گفت: شهرداران شهرهاي آسيايي از اين پس با افتخار کنار هم قرار بگيرند و بدون اکتفا به منابع زيرزميني و فسيلي به اداره مطلوب شهرها همت گمارند.

 

به گزارش روابط عمومي شهرداري و امور بين الملل شهرداري قزوين؛ مسعود نصرتي در آئين پاياني نشست هيأت اجرايي مجمع شهرداران آسيايي که به ميزباني شهرداري قزوين در سالن اجتماعات باغستان برگزار شد، افزود: اجلاس شهرداران آسيايي با نگاه جامع فراملي و با حضور شهرداران آسيايي، متخصصين و با تجربه‎هاي اين شهر همچون حجت الاسلام و المسليمن ابوترابي فرد نايب رييس مجلس شوراي اسلامي و حمايت دکتر قاليباف شهردار تهران برگزار شد.
 وي افزود: در اين فرصت، شهرداران با نگاه ايران براي حکومت پارلمان هاي محلي که 70 درصد از جوامع کشورها را تشکيل مي دهند، آشنا شدند.
وي با اشاره به يکي ديگر از مهمترين دستاوردهاي و تاکيدهاي اين اجلاس گفت: شهرها فارغ از نگاه هاي بهره بردار از منابع زيرزميني، به توسعه پايدار دست مي يابند و اين اجلاس فرصتي شد تا شهرداران با اين اهداف و رويکردهاي توسعه مند بيش از پيش آشنا شوند.
وي با ابراز خرسندي از اينکه شهرهاي قزوين و تهران براي ميزباني اين نشست برگزيده شده بودند، گفت: پايتخت ايران در دوران کنوني و مرکز سياسي ايران در عهد صفوي، سه سرفصل مهم را با ديدگاهي واحد و مشخص براي اداره بهتر شهرها در دستور کار خود قرار دادند و ايران اسلامي به 20 کشور اسلامي به نحو شايسته اي معرفي شد.
نصرتي با اشاره به برگزاري برنامه هاي مشابه اجلاس شهرداران شهرهاي آسيايي در ايران، ادامه داد: اينگونه برنامه ها فرصتي براي شناساندن ايران اسلامي به جهانيان است، ايراني که در نگاه کشورهاي آسيايي، اروپايي و امريکايي هنوز ناشناخته مانده است.
اين مقام مسئول با تأکيد بر اينکه ايران سالهاي متمادي مهد تمدن بوده و شهرهاي آن پتانسيل بالايي براي شکوفايي بيشتر دارد، اضافه کرد: همواره سعي کرديم با بهره مندي از آموزه هاي ديني از متداول ترين برنامه هاي امروزي شهرسازي، معماري و زيست محيطي بهره ببريم، همانند اجلاس وين در سازمان ملل متحد که به ارائه برنامه شکوفايي شهري پرداختيم.
به گفته نصرتي اگر شهرهاي اسلامي گذشته خود را فراموش نکنند و آيات کلام وحي را ملاک عمل خود قرار داده و به ارزشهاي والاي شهر اسلامي پايبند باشند، به بزرگترين الگو براي شهرهاي مدرن و غربي امروزي تبديل خواهند شد و تجربيات و علم آنها به کشورهاي اروپايي و امريکايي صادر مي شود.
وي با تأکيد بر اينکه گردشگري سالم به رونق اقتصاد شهرها کمک کرده و اين مهم در پيشرفت دولتها و حکومتها تأثيرگذار خواهد بود، افزود: بهبود زيرساخت هاي حمل و نقل و ترافيک براي دست يابي به محيط زيست سالم از مؤلفه هاي اساسي به شمار مي آيد که اميدوارم اينگونه تغييرات مثبت در شهرهاي آسيايي به وجود بيايد.
وي همچنين با اشاره به تفاهم نامه هاي قرائت شده در پايان اجلاس، گفت: متن اين تفاهم نامه ها براي شهرداران ارسال مي شود و يکسال پيش رو تا برگزاري اجلاس قاضيان تپ فرصتي است تا کارنامه اجرايي اجلاس از سوي شهرداران هريک از شهرها تدوين شده و ملاک عمل قرار بگيرد.
نصرتي تأکيد کرد: تمامي شهرها به اين نتيجه رسيدند که زمان پرداختن به تشريفات تمام شده و نبايد تنها از 10 درصد اجلاس بهره برداري کنيم و بلکه الان وقت کار و بهره برداري از زحماتي است که تاکنون متحمل شده ايم.
وي در پايان از تمامي دست اندرکاران اين نشست به ويژه دکتر قاليباف شهردار تهران و مجموعه دست اندرکاران اين ارگان، دکتر خدادادي دبير کل اجلاس و مجموعه شهرداري قزوين به خاطر تلاش و زحمات چندين ماهه و شبانه روزي که داشتند، تشکر و قدرداني کرد.

 

تصاویر مرتبط