سه‌شنبه ۱۳۹۶/۰۷/۰۴

موسوي، نويسنده کتاب به قول پروانه:

خاطرات زنان رزمنده دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود

زينب السادات موسوي،نويسنده کتاب به قول پروانه گفت:خاطرات زنان رزمنده دفاع مقدس به نسل جوان منتقل شود.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين،زينب السادات موسوي در آيين رونمايي از 6 عنوان کتاب دفاع مقدس در حوزه زنان که با حضور صفري سرپرست شهرداري قزوين، جمعي از اعضاي شوراي شهر و مسوولان استاني و شهري در سالن فرهنگسراي بانو (س) برگزار شد،افزود: زنان در دوران دفاع مقدس نقش موثري داشتند که به آن خيلي کم پرداخته شده است و بايد بيشتر مورد توجه قرار بگيرد.

زينب السادات موسوي افزود:اکنون بيشتر ثبت خاطرات به مردان تعلق دارد که بايد با نوشتن خاطرات زنان نقش آنان در دفاع مقدس بيان شود.

وي اظهار کرد: اغلب زنان به خاطر حفظ اجر آن دوران حاضر به مصاحبه نيستند در حالي که جوانان تشنه دانستن هستند بنابراين بايد اين خاطرات بازگو شود.

زهرا همافر يکي از زنان امدادگران دفاع مقدس  و ديگرنويسنده کتاب «به قول پروانه» نيز در اين مراسم گفت: من در 18 سالگي به بيمارستان پل ذهاب رفتم و خدمت رساني مي کردم، در آن زمان با توجه به قرار گرفتن در سن جواني زيبايي هاي دنيا را نمي ديديم و چشممان به زيبايي هاي جنگ باز شده بود.

وي افزود: امروزه جوانان بيشتر به ظاهر خود رسيدگي مي کنند و زيبايي را صرفا ظاهري مي دانند چرا که ارزش ها کمرنگ شده است، امام حسين (ع) سنت‌ها را احيا کردند و ما نيز بايد ارزش‌ها را به جوانان يادآوري کنيم که اين امر با همدلي محقق مي شود.

فلاح حسيني،نويسنده کتاب اتاق 24 همچنين تصريح کرد: دوران دفاع مقدس همان زمان که جنگ به رسميت شناخته نشده بود و بني صدر وجود جنگ در کشور را نپذيرفته بود، ما نيز آن زمان که در غرب کشور زندگي مي کرديم آواره شديم و نتوانستيم به مدرسه برويم، در همان زمان به قزوين مهاجرت کرديم.

صبريه فلاح حسيني افزود: شهر قزوين که آن زمان خدمات ارزنده اي به جبهه ها ارائه مي دادند محلي در خيابان خيام  را براي اسکان مهاجران جنگ در نظر گرفته بودند، تعداد مهاجرين 34 خانواده بود که هر کدام در يک اتاق زندگي مي کردند و با توجه به تعداد فرزندان خانواده ها زندگي در يک اتاق بسيار سخت بود.

وي در پايان افزود:در کتاب اتاق 24 خاطرات زندگي در کنار همسايه هاي مهاجر را نوشته ام که اغلب آن ها بعد از جنگ به شهر خود بازگشتند اما من و چند نفر ديگر در قزوين ماندگار شديم و حال بعد از سال ها خاطرات شيرين و گاه سخت، آن دوران را روايت کرده ام.

گفتني است؛در پايان آيين رونمايي از 6 عنوان کتاب دفاع مقدس در حوزه زنان از عوامل و تهيه و نويسندگان مجموعه خاطرات زنان امدادگر به «قول پروانه» و مهاجرين جنگ تحميلي(اتاق شماره24)  تقدير بعمل آمد.

پايان پيام

 

 

تصاویر مرتبط