زرآبادي،نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي:
اشتغال قهرمانان ورزشي جدي گرفته شود
زرآبادي،نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي گفت:اشتغال مهمترين نگراني ورزشکاران قهرمان و مدال آور است که بايد از سوي مسئولان با جديت پيگيري شود.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري قزوين؛سيده حميده زرآبادي در مراسم «تجليل از ورزشکاران قهرمان استان قزوين در سال 95» که با حضور نمايندگان مردم قزوين در مجلس، اعضاي شوراي شهر و جمعي از ورزشکاران در سالن اجتماعات اداره کل تبليغات اسلامي استان قزوين برگزار شد،افزود:يکي از مشکلات قهرمانان ومدال آوران نداشتن شغل است که بايد در اين زمينه اقدامات لازم صورت گيرد.
وي گفت: ورزش در سلامت مردم بدون شک مهمترين ابزار است و همه بايد تلاش کنيم تا در همه سطوح جامعه پياده شود.
زرآبادي افزود:در مجلس حامي ورزش هستيم و در حد توان پيگير مشکلاتشان هستيم اما گاهي محدوديت هاي مالي مانع کارها مي شود.
نماينده مردم قزوين در مجلس شوراي اسلامي اضافه کرد:تلاش مي کنيم در ديدارهاي مستمر که با هيئت هاي ورزشي داريم ضمن آگاهي از مشکلات آنان براي رفع مسائل پيگيري لازم را انجام دهيم.
وي اضافه کرد: اين روزها در مجلس موضوع بودجه مطرح شده و در کنار آن لايحه حمايت از معلولان در حال بررسي است که در اين زمينه به ورزش معلولان نگاه ويژه اي داريم.
زرآبادي اظهارداشت: در تصويب بودجه اميدواريم در زمينه ورزش هم اتفاق خوبي رخ دهد و بتوانيم در مسير سالم سازي جامعه با توسعه ورزش گام برداريم.
گفتني است،در اين مراسم از 68 نفر از ورزشکاران مدال آور استان قزوين در سطح ملي و فرا ملي تجليل شد.