چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷

آموزش خامه‌کشی کیک در خانه فرهنگ رز

از سلسله جلسات دوره پیشرفته پخت کیک، آموزش خامه کشی به هنرآموزان در خانه فرهنگ رز قزوین آموزش داده شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قزوین؛ دوره اصولی، جامع و پیشرفته کیک پزی با هدف آموزش پخت و تزئین کیک های خامه ای برای استفاده در مناسبت هایی همچون جشن های تولد، عقد و عروسی و ... در خانه فرهنگ رز قزوین برپا می شود.

این دوره در جلسات مختلفی برنامه ریزی شده و در هر جلسه هنرآموزان توسط مربی باتجربه، با تکنیک ها و روش های پخت کیک های خامه ای آشنا می شوند.

سرفصل های دوره آموزش کیک خامه ای شامل آشنایی با مواد لازم، وسایل و تجهیزات کیک پزی، تهیه انواع خمیر و کرم ها، تکنیک های تزئین با خامه و سایر نکات مهم در پخت کیک های خامه ای است.

با توجه به علاقه فراوان به کیک های خامه ای و تقاضای بالا برای این نوع شیرینی ها، هنرآموزان حاضر در این دوره می توانند فرصت های شغلی مناسبی پیدا کرده و زمینه اشتغال و کسب درآمد خود را فراهم کنند.

در این جلسه هم هنرآموزان با تکنیک خامه‌کشی آشنا شدند که یکی از کارهایی است که موجب ایجاد سطحی یک دست و صاف و در نهایت آماده سازی کیک برای تزیین می‌شود. 

این دوره آموزشی روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت ۴ تا ۵ و نیم بعدازظهر در خانه فرهنگ رز قزوین برگزار می شود.

اتمام پیام/

تصاویر مرتبط