یکشنبه ۱۳۹۱/۱۱/۲۲

محمدي، مسئول خانه فرهنگ و کتابخانه شهيد نواب صفوي:

اجراي طرح کتابخوان برتر و شبانه روزي كردن کتابخانه نواب

مسئول خانه فرهنگ و کتابخانه شهيد نواب صفوي گفت:به منظور ترغيب شهروندان به کتابخواني وافزايش سطح فرهنگ مطالعه، طرح کتابخوان برتر و شبانه روزي كردن کتابخانه شهيد نواب صفوي در حال يررسي است.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛ احمد محمدي مسوول خانه فرهنگ و کتابخانه شهيد نواب صفوي با اعلام اين خبر بيان کرد: براساس طرح کتابخوانان برتر اعضاء پس از خواندن کتاب، برداشت و نظرخود را از مطلب  ارائه مي دهند.

وي ادامه داد: کتابخوانان برتر از مزايايي مانند 30 درصد تخفيف در نمايشگاه کتاب اين مرکز بهره مند خواهند شد.

محمدي افزود: در راستاي اجراي بهتر طرح و ترغيب مخاطبان بيشتر به مطالعه، "قانون مطالعه بيشتر" وتعداد بيشتري کتاب از کتابخانه گرفتن و برگزاري اردو ويژه کتابخوانان برتر در نظرگرفته شده است.

وي ادامه داد: با توجه به اينکه اکثريت مردم به اهميت مطالعه آگاه نيستند، دراين طرح تشکيل کارگروه مطالعه در نظرگرفته شده واين گروه مجرب، به اعضاء کتابخانه کتاب هاي مفيد معرفي مي کنند؛ همچنين در اين طرح علاقه واستعداد مطالعه اعضاء سنجيده خواهد شد.

مسوول خانه فرهنگ و کتابخانه شهيد نواب صفوي تصريح کرد: بالا بردن سطح مطالعه با تشويق و اهداء جوايز، شرکت در مراسم فرهنگي، برگزاري اردو و عضويت رايگان کتابخوانان برتر، ارائه کارت عضويت خانواده و دريافت کتاب از طريق پيک موتوري، تهيه کتاب براساس نياز مخاطب و برگزاري جلسات فرهنگي با رويکرد کتاب نيز در اين طرح در نظرگرفته شده است.

وي به طرح شبانه روزي کردن کتابخانه شهيد نواب صفوي نيز اشاره کرد وافزود: با توجه به درخواست بيشتر مراجعه کنندگان اين طرح نيز درحال بررسي مي باشد و يکي از مزاياي طرح اين است که با جذب هر شهروند در طول شبانه روز به اين کتابخانه از احتمال بروز بسياري از معضلات در سطح شهر جلوگيري مي شود و به رشد و گسترش ارزش هاي اخلاقي و بهداشت رواني جامعه و جذب بيشتر مردم به امر مطالعه کمک موثري مي کند.

محمدي خاطرنشان کرد: ما به دنبال هدفمند و نهادينه نمودن اين کار مهم و به ويژه امر مطالعه در بين شهروندان هستيم  و با برگزاري اردو، مسابقات مختلف و قرعه کشي و اهداء جوايز مي توان  به پيشبرد اين امر کمک شاياني نمود.

وي با بيان اينکه هدف اصلي کتابخانه ها تشويق و توانمند کردن اعضا و مراجعه کنندگان براي رسيدن به حداکثر دانايي و توانايي است اضافه کرد: کتابخانه در پر کردن اوقات فراغت،ايجاد عادت به مطالعه و افزايش دانش اعضا را ياري مي کند.

محمدي خاطرنشان کرد: آنچه که صرفنظر از توجه کمي و کيفي به مجموعه کتابخانه و تامين هزينه هاي لازم براي اداره آن اهميت دارد نقش کتابدار در کتابخانه ها است ودر صورتي که کتابداران از علم کتابداري و اخلاق انساني بهره مند باشند ، در جذب مردم به استفاده از کتابخانه وافزايش بار معلوماتي و تربيتي آنان فوق العاده تاثير گذار خواهند بود و مي توانند با پرورش صفاتي شايسته از قبيل مردم دوستي وکنجکاوي و با کسب معلومات کافي از کتاب ها، راهنما و رابط ميان آنان و کتاب باشند.

گفتني است، اين کتابخانه در روزهاي جمعه پذيراي حضور خانواده ي اعضاء است تا ساعاتي را در کنار يکديگر به امر مطالعه بپردازند.

پايان پيام

 

 

تصاویر مرتبط