جمعه ۱۳۹۲/۰۷/۱۹

وزيري‌نژاد، مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين:

جشنواره اسباب‌بازي با بهره‌مندي از سرمايه‌هاي ارزشمند انساني به نتيجه رسيد

تأثيرگذاري و نتايج فرهنگي و پرنشاط جشنواره بازي و اسباب بازي در استان و کشور از نتايج غير قابل عرضه و اندازه گيري اين برنامه فرهنگي است.

مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين گفت: برگزاري سومين جشنواره و نمايشگاه بين المللي بازي و اسباب بازي کودکان ديروز و امروز در آستانه بازگشايي مدارس فرصتي شد تا کودکان و نوجوانان ضمن شرکت در اين جشنواره براي سال تحصيلي جديد با روحيه ي بهتر و شاداب تري در کلاس درس حضور يابند.

به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛ سعيد وزيري نژاد در آئين تقدير از دست اندر کاران سومين جشنواره و نمايشگاه بين المللي بازي و اسباب بازي کودکان ديروز و امروز که همزمان با چهارشنبه 17 مهر در سالن فرهنگسراي بانو حضرت زهرا(س) برگزار شد با اعلام مطلب فوق و با تأکيد بر پررونقي جشنواره سوم افزود: سه ساله شدن اين جشنواره در سال 92 ضمن اينکه از نقاط قوت و تجربيات جشنواره هاي پيشين تأثير پذيرفته گوياي اين واقعيت است که از اين ظرفيت برخوردار است تا جاي خود را در بين جشنواره هاي موفق کشوري بيابد.

وي استمرار اين جشنواره را گامي مهم در جهت تقويت رويکردهاي بين المللي آن برشمرد و افزود: حضور سفرا و نمايندگان 7 کشور خارجي، نماينده يونيسف، توريست هايي از کشور بلژيک و تايوان، قصه گوياني از 7 کشور دنيا همچون آلمان، لبنان، عراق، پاکستان، بوسني و آذربايجان ،حصوررئيس سازمان انرژي اتمي، نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي، مديران و مسئولان کشوري و استاني، 80 نفر از اصحاب رسانه کشور، 15 هنرمند سينما و تلويزيون، 25 نفر عکاس زبده کشوري، هموطنان و همشهريان در جشنواره ستودني بود.

وزيري نژاد اين جشنواره را داراي بازتابهايي در شبکه هاي جام جم، 1 و 3 سيما و شبکه استاني اعلام کرد و گفت: به طور حتم جشنواره بازي و اسباب بازي و همايش پياده روي خانواده از مردمي ترين برنامه هاي روز قزوين بودند چراکه قريب 200 هزار نفر در آنها شرکت داشتند که نشاندهنده ي موفقيت اين برنامه ها در بين علاقه مندان بود.

اين مسوول به اهداف کلان جشنواره بازي و اسباب بازي اشاره کرد و گفت: تبديل قزوين به مقصد گردشگري، احياي بازي هاي بومي و محلي، معرفي اسباب بازي هاي قديمي ايران و سير تحول آنها در طول تاريخ، شکل گيري نهضت توليد اسباب بازي بومي که با همت عالي مسئولان تحقق مي يابد، معرفي مجموعه فرهنگي وتاريخي سعدالسلطنه، ايجاد فضايي شاد براي کودکان و اجراي برنامه هاي فرهنگي، علمي، آموزشي و سرگرم کننده براي آنها و تأکيد بر تأثيرگذاري اسباب بازي پويا و سالم در رشد شخصيت کودکان از جمله اين اهداف بود.

مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي يادآورشد: دو هکتار از فضاي سعدالسلطنه براي برپايي 100 غرفه نمايشگاهي در جشنواره سوم در نظر گرفته شد، فضايي که 10 برنامه ي شاخص همچون غرفه اسباب بازي هاي قديمي، موزه تاريخ ادبيات کودکان ايران، بازي هاي رايانه اي، موزه اسباب بازي هاي قديمي کشور و موزه عکس 100 ساله آموزش و پرورش از جمله آنها بود.

وي از برپايي قريب 20 برنامه هنري و جشنواره عروسکي برگزار شده در اين جشنواره خبر داد و گفت: حضور عروسکهاي غول پيکر دارا و سارا، گروه موسيقي يزد و برنامه سازان مطرح کشوري و استاني در حوزه کودک همچون فيتيله اي ها، مسابقه محله، پنگول و نيما، عروسک ململ از شبکه جهاني جام جم و عروسک خان بابا از استان قزوين موجب نشاط و شادماني بچه هاي ديروز و به ويژه امروز شد.

وي برپايي اولين جشنواره دوقلوها و چندقلوهاي قزويني و برپايي کارگاههاي تخصصي کودک که با حضور اساتيد برجسته کشوري همچون مصطفي رحماندوست را از ديگر اتفاقات بزرگ و شاخص اين جشنواره برشمرد.

اين مسوول سپس به نوآوري هاي جشنواره امسال اشاره کرد و گفت: عرضه قريب 100 بازي و اسباب بازي قديمي، بازي هاي رايانه اي و ديجيتال، غرفه اسباب بازي هاي ممنوعه، تبليغات جشنواره در استانهاي کرج، تهران، عوارضي ها و فرودگاه مهرآباد، افزايش 30 تا 50 درصدي وسعت جشنواره و توجه به فرهنگ و سيره رضوي از کارهاي جديدي بود که امسال رقم خورد.

وي با اشاره به نتايج نظرسنجي جشنواره بيان کرد: قريب 60 درصد مردم از اين جشنواره بيش از يک بار بازديد کردند،94 درصد جذابيت آنرا خوب و عالي دانستند، 8/96 دهم درصد از کيفيت بهتر جشنواره نسبت به سال قبل ياد کردند،4/86 دهم درصد خواستار تکرار جشنواره در سالهاي آتي شدند و 8/76 دهم درصد تمديد زمان آنرا مطلوب دانستند.

مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي يادآور شد: استقبال مردم و نظراتي که در رابطه با اين جشنواره بيان کردند نشان از توجه آنان به مقوله هاي فرهنگي شهر دانست و از سويي اين جشنواره را داراي نقاط ضعف هايي برشمرد و تلاش مسئولان را بر رفع آنها در سالهاي آتي براي برگزاري جشنواره هاي پرشور تر با اهداف والاي ملي و بين المللي اعلام کرد.

وي همکاري مسئولان، دست اندرکاران و به ويژه هنرمندان استان در برپايي اين جشنواره را نشان از پويايي و سرزندگي اين برنامه فرهنگي دانست و تأکيد کرد: اعتلاي شهر قزوين در سايه همکاري و همدلي مردم با مسئولان محقق مي شود و جشنواره بازي و اسباب بازي فرصتي بود تا اين اتفاق مثبت تا حد زيادي رخ دهد و در کنار اين حضور هنرمندان و فرهيختگان کشوري نيز قابل تقدير بود.

وي در پايان ضمن قدرداني از زحمات تمامي دستگاهها و ارگانهايي که به ياري شهرداري و سازمان فرهنگي ورزشي آمدند تا اين جشنواره بدون حاشيه و اتفاق تلخي رقم خورد تقدير و تشکر کرد و دست اندرکاران برگزاري جشنواره را سرمايه هاي انساني و گرانقدري دانست که شهر در برگزاري برنامه هاي مختلف فرهنگي، هنري، ورزشي و علمي به وجود آنها نياز اساسي دارد تا به قله هاي ترقي و پيشرفت دست يابد.

گفتني است، در پايان جشنواره از حدود 300 نفر از دستاندرکاران برگزاري جشنواره با حضور مديرعامل سازمان فرهنگي ورزشي و ديگر مديران اين سازمان تقدير و قدرداني شد.

پايان پيام 

تصاویر مرتبط