وزيري نژاد، مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين:
طرح محله ما به دور از اهداف سياسي و براي مردم برنامه اجرا مي کند
هدف از تشکيل و اجراي برنامه هاي طرح محله ما اجراي برنامه هاي اجتماعي براي شهروندان است.
مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين گفت: هدف از اجراي "طرح محله ما" انجام کار سياسي نبوده و فقط تحقق برنامه هاي اجتماعي دنبال مي شود بنابراين اعتماد مردم به اين طرح و مديراني که آنرا پيش مي برند موجب شده پس از دو سال نهالي استوار به بار نشيند.
به گزارش روابط عمومي سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين؛ سعيد وزيري نژاد افزود: در سايه راه اندازي و فعاليت طرح محله ما برنامه هاي خوبي براي شهروندان طي سه سال اخير اجرايي شده است.
وي با اشاره به بدو تأسيس طرح محله ما گفت: با توجه به اينکه در سه سال قبل، در تقسيم بندي شهري "ناحيه" کوچکترين جزء به شمار مي آمد، آمديم با اجراي طرح محله ما، شهر را به محله تقسيم کرديم و براي هريک از آنها برنامه هايي تعريف نموديم.
وي با بيان اينکه مهمترين تفاوت طرح محله ما در قزوين با ديگر کلانشهرهايي مثل تهران در اين است که از ظرفيت مساجد به عنوان پايگاههاي اصلي اجراي اين طرح استفاده شد، ادامه داد: سعي کرديم محلات را در اجراي برنامه هاي مديريت شهري مشارکت دهيم و به کارگيري تکنيک برنامه ريزي از سطوح پايين مديريتي به بالا را در اين طرح اجرايي نموديم.
وي با بيان اينکه مدل برنامه ريزي از سطوح بالاي مديريتي به پايين ديگر در شهرهاي مهم دنيا منسوخ شده است، عنوان کرد: در سيستم جديد مردم و نخبگان شهر از جايگاه مهمي برخوردارند و به آنها اين فرصت داده شده تا براي آينده شهر خود برنامه ريزي داشته باشند.
وي طرح عيادت از سه هزار بيمار و سالمند، تقدير از پاکبانهاي شهر و تشکر از رفتگران را که در زمان انجام وظيفه آنان برگزار شد را از برنامه هاي ماندگار طرح محله ما عنوان کرد.
اين مسئول گام بعدي طرح را در حل مسائل و معضلات شهري و شهروندي اعلام کرد و گفت: با استفاده از سبک زندگي ايراني و اسلامي به حوزه هاي مختلفي همچون آپارتمان نشيني، ترافيک، معماري، شهرسازي، محيط زيست و ديگر موارد ورود پيدا کرده و چالشهاي پيش رو را برطرف خواهيم کرد.
مدير عامل سازمان فرهنگي ورزشي در ادامه گفت: در راستاي استفاده تخصصي از توان محلات، هر محله به شکل تخصصي راجع به يک موضوع و يا معضل که مربوط به آن محله است و يا اينکه در شهر قزوين به صورت گسترده وجود دارد، در طول سال کار خواهد کرد و در پايان راهکارهاي حل آنرا پيدا و اجرايي خواهد نمود.
وزيري نژاد با اشاره به تواني که محلات در اجراي برنامه هاي قرآني دارند، بيان کرد: با توجه به راه اندازي محافل انس با قرآن کريم و تجليل از حافظان قرآني مي توان اميدوار شد که سالانه حدود 700 برنامه قراني در محله ها رخ دهد.
وي از ايجاد کانونهاي محله اي همچون کانون سلامت، شعر و ادب، ورزش و سالمندان خبر داد و گفت: اين کانونها بر اساس دستورالعملهايي تشکيل و فعاليت خواهند کرد و ضمن شناسايي افراد علاقه مند و توانمند در قالب موضوعات مختلف محله اي فعاليت مي کنند و در چشم انداز اوليه تشکيل 70 کانون محله اي در دستور کار قرار دارد که اگر هرکدام مجري 10 برنامه باشند مي توان اميدوار شد که سالانه 70 برنامه از سوي اين کانونها اجرايي مي شود.
وزيري در پايان از آمادگي سازمان متبوع خود براي تشکيل سراهاي محله خبر داد و ضمن اينکه همکاري و مساعدت شوراي اسلامي شهر قزوين و معاونت فرهنگي و اجتماعي شهرداري را در اين راه مهم مي دانست، نقش هيأت امناي محلات نيز در اين رابطه کمرنگ ندانست.
گفتني است، در پايان اين مراسم که همزمان با 21 ارديبهشت ماه در سالن اجتماعات فرهنگسراي بانو حضرت زهرا (س) برگزار شد، از 7 محله برتر و پيشکسوتان محلات تقدير شد و محله هاي اول تا سوم را مجاهد، مينودر و آخوند تشکيل مي دادند.
پايان پيام